Schutting Deventer

Schutting Deventer, voor het plaatsen van een schutting in de omgeving van Deventer zit u bij ons helemaal goed! Wij van Roossink Schuttingen & Overkappingen zijn gespecialiseerd in het plaatsen van tuinschermen / tuinafscheidingen. Wij verrekenen geen extra kosten om naar Deventer heen te komen, dit betekent dat wij geen transportkosten aan u doorberekenen. U hoeft voor ons dus niet meer te betalen dan voor een bedrijf dat gevestigd is in Deventer zelf. Wij zijn er van overtuigd dat u bij ons de beste prijs/kwaliteit verhouding zult ervaren. Wacht niet langer en vraag direct een gratis offerte op voor een schutting Deventer!

Schutting Deventer, stel uw eigen schutting samen!

Alles wat wij maken is op de centimeter nauwkeurig gemaakt, dit betekent dat u uw eigen schutting in Deventer kunt samenstellen. Wij maken alleen maar gebruik van de beste producten en durven u daarom ook met gemakt 10 jaar garantie te geven op al onze producten. Want al onze producten die we gebruiken bij het plaatsen van een tuinafscheiding zijn beschermd tegen alle weersinvloeden!

10 10 schutting

10 x 10 schuttingen

Betonpalen (luxe) met diamantkop waartussen een scherm wordt gezet.

12 12 schutting

12 x 12 schuttingen

Betonpalen met sleuf waartussen een scherm wordt geschoven.

Tuinschermen plaatsen in Deventer

Nederland kent een klimaat waarin we niet echt kunnen voorspellen wat het weer doet. Maar voor ons maakt dit helemaal niks uit, we komen ook wanneer het super koud is uw schutting plaatsen in het mooie Deventer. Uiteraard ook als de zon schijnt of als het regent! Wanneer u interesse heeft, vult dan gerust onze offerteformulier in en dan nemen wij contact met u op.

Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan. Als u behoeft heeft aan een tuinafscheiding in Deventer dan geven wij u eenmalig een prijs. Deze prijzen zijn inclusief plaatsen en BTW. Bij ons weet u dus direct wat het u gaat kosten. Wij vinden het zelf ook belangrijk als mensen transparant zijn naar ons en daarom zijn wij dat ook naar jullie!

 

tuinschermen deventer

Hoe lang duur het plaatsen van een schutting?

Het plaatsen van een schutting duurt vaak minder dan 1 dag! Het plaatsen en monteren van schuttingen is al jaren onze specialiteit. Wij weten als geen ander hoe dit proces werkt. U zult nooit last hebben van ons of last hebben van puin. Wij werken nauwkeurig en schoon!

Heeft u een schutting nodig in Deventer? Laat het ons weten. Vul ons offerteformulier in en wij proberen 24 uur te reageren zodat wij zo snel mogelijk een datum kunnen prikken in onze agenda’s. Hou ook onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste geplaatste schuttingen, https://www.facebook.com/Roossinkschuttingen/

Contact